Tez/Proje Teslimi Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine

• Tezsiz Yüksek Lisans dönem projesini tamamlamış öğrenciler için öncelikle proje danışmanları tarafından C1.1. Dönem Projesi Sonuç Bildirim Formu doldurularak, ilgili Ana Bilim Dalı Başkanlığı üst yazısı ile Enstitümüze gönderilmelidir. Danışmanı tarafından dönem projesi başarılı bulunan öğrenciler, dönem projelerinin ciltlenmiş bir (1) örneği ile birlikte, Enstitümüz internet sayfası Formlar ve Dilekçeler menüsünde yer alan C2.1. Dönem Projesi Teslim Dilekçesi’ni doldurmalı ve dilekçe ekini danışmanlarına onaylatmalıdır.
  • Tezli Yüksek Lisans savunma sınavını başarı ile tamamlamış öğrenciler, tezlerinin jüri onaylı ve ciltlenmiş iki (2) örneği ile birlikte, Enstitümüz internet sayfası Formlar ve Dilekçeler menüsünde yer alan B3.1. Tez Teslim Dilekçesi’ni doldurmalı ve dilekçe ekini danışmanlarına onaylatmalıdır.
  • Doktora tez savunma sınavını başarı ile tamamlamış öğrenciler, tezlerinin jüri onaylı ve ciltlenmiş iki (2) örneği ile birlikte, Enstitümüz internet sayfası Formlar ve Dilekçeler menüsünde yer alan D4.1. Doktora Tezi Teslim Dilekçesi’ni doldurmalı ve dilekçe ekini danışmanlarına onaylatmalıdır.

RAKAMLARLA

Prof.Dr. : 0