2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Doktora Programlarına Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerin Dikkatine

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği’nin 19/14. Maddesinde yer alan Bilimsel araştırma teknikleri ve yayın etiği konularını içeren bir dersin tezli yüksek lisans programında verilmesi zorunludur. Doktora programında kayıtlı bir öğrenci bilimsel araştırma teknikleri, araştırma ve yayın etiği konularını içeren bir dersi yüksek lisans programında almadıysa bu dersi almakla yükümlüdür.” İbaresi gereğince, ilgili dersi daha önce mezun olduğu yüksek lisans programında almış ve bu dersten muaf olmak isteyen doktora programlarına yeni kayıt yaptıran öğrencilerin dilekçe ekinde Yüksek Lisans Transkripti ve Ders İçeriği ile kayıtlı oldukları ana bilim dalı başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

RAKAMLARLA

Prof.Dr. : 0