ORCID NUMARASI ALINMASI HK.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Açık Bilim ve Açık Erişim çalışmaları çerçevesinde; üniversitelerde hazırlanan lisansüstü tezler ile bilimsel faaliyetler sonucu ortaya çıkan kitap, makale, kongre bildirileri ve her türlü bilimsel yayının bibliyografik denetimini sağlamak ve açık erişimde araştırma hizmetine sunmak amacı ile, bir çalışma başlatmış olup; Akademisyen ve lisansüstü öğrencilerinin en geç 31.07.2020 tarihine kadar ORCID numarası almaları gerekmektedir. Konu ile ilgili yazı ve ekindeki ORCID numarası alınmasına yardımcı olmak amacıyla hazırlanan 'yardım dokümanı' için aşağıdaki linki tıklayınız.

RAKAMLARLA

Prof.Dr. : 0